provinciaal ziekenhuis bloemendaal, provinciaal ziekenhuis santpoort, reviews portretfotograaf haarlem, portretfotograaf haarlem, fotograaf zakelijke portretten, zakelijk fotograaf, fotograaf haarlem, zakelijk portret laten maken, portret laten maken,bedrijfsfotografie, bedrijfsfotograaf, fotograaf bedrijfsfoto, reportagefotograaf,magazine fotograaf
Ieder mens is mooi en heeft dat speciale waardoor ze uniek zijn, dat wil ik graag naar voren laten komen in een beeld.

Meestal zijn de foto's die ik maak voor zakelijk gebruik. Bijvoorbeeld een profielfoto voor LinkedIn, een andere keer voor een brochure, website, nieuwsbrief of publiciteitsfoto.
De laatste jaren ben ik steeds meer gaan fotograferen en me gaan verdiepen in de mens achter de foto die ik moet maken. Daarin kwam ik tot de ontdekking dat het psychologische aspect van fotografie totaal wordt onderschat.

Ik heb de techniek even gelaten voor wat het was en meer op mijn gevoel gaan fotograferen, iets wat ik los moest laten op de Fotovakschool, nu weer opgepakt.

Dat heeft me veel gebracht! Langzaam aan vond ik steeds meer mijn eigen weg in de manier van fotograferen en ben me gaan specialiseren in portretfotografie en dan vooral de zakelijke markt.
Het is mooi te zien hoe mensen ontdooien op locatie en ze op een moment te ‘pakken’ zoals ze echt zijn in het dagelijkse leven. Laat iedereen puur en volledig zichzelf zijn of dit nou gaat om eenportret voor aan de muur of een zakelijke foto voor op een website.

Een klant had zakelijke portretten nodig voor persberichten maar zag daar erg tegenop.
Zij heeft een prachtig huis, dus de locatie was niet moeilijk te vinden. Het fotograferen ging op een hele relaxte manier en de sfeer was goed. Nadat ik de foto’s geleverd had gaf ze me het mooiste compliment wat ze me maar kon geven:
‘Wat krijg ik veel zelfvertrouwen als ik naar de foto’s kijk, dit ben ik!’

Daar zit mijn kracht en talent, mensen een beter gevoel geven over zichzelf ook al hebben ze camera angst.

Voor informatie kunt u mij mailen heidifotograaf@gmail.com of bellen
06 12159003

 
 

een paar reviews van klanten ...

Heidi weet je op je gemak te stellen. En een ontspannen foto wordt nou eenmaal een stuk mooier. Ze heeft gevoel voor decor en setting. Kortom, ik kan je van harte aanbevelen je professionele foto's door Heidi te laten maken.

Janet Moltmaker

 

Als visagiste werk ik al een poos samen voor diverse shoots met Heidi. Iedere keer is het weet een plezier om samen te werken. Wat zo mooi is is dat zij weet hoe de persoon zich op zijn gemak voelt voor de camera. Op deze manier haalt Heidi het mooist van jezelf naar voren, en samen met mijn visagie straal je nog meer :)

Miranda van Altena

 

“Snel, creatief, professioneel en bovendien voor een prima prijs. Ik kan Heidi van harte aanbevelen!”

frankhusmann.nl

 

“Fotosessie bij Heidi Borgart gedaan. In een heel gezellige, ontspannen sfeer worden de foto’s gemaakt en weet zij je op de juiste manier neer te zetten. Ze luistert goed naar wat je wilt en geeft haar visie. Ze werkt ook snel. foto’shad ik binnen een paar dagen in huis.  Als je leuke professionele foto’s nodig hebt ben je bij Heidi aan het goede adres. Een echte aanrader.”

ellenhagens.nl

 

“Heidi kwam mij fotograferen voor mijn fietsproject en de flyer. Het fijne aan de fotosessie vond ik dat er samen met mij een keus werd gemaakt voor de lokatie om te fotograferen. Daarbij werd alle tijd genomen om de foto’s goed te krijgen, en ook voor mijn wensen. Bijvoorbeeld wat ik mee wilde nemen om te laten zien zoals een tent en tas en dergelijke. Heidi wist wat ze wilde en wat ook goed was voor de fotosessie. Zeer professioneel, rust en tijd nemen voor de foto’s, licht en plaatsing alles klopte precies. In het geheel zeer tevreden en zij is de eerste waar ik aan denk bij een volgende fotosessie !”

Michel Fakkeldij doostotdak.jouwweb.nl/

 

“Heidi fotografeert al jaren voor ons wanneer we een evenement organiseren op een ludieke plek.
Behalve dat ze schitterende foto’s maakt (niet voor niets heet ze BorgART!), is Heidi een fantastisch mens om mee te werken, en kun je ook nog met haar lachen! Wij vinden haar top!”

Jacqueline&Jordi van La Luz Events&Catering laluz.nu

 

“Wij leerden Heidi vier jaar geleden kennen, toen ze de coverfoto’s van de dichtbundels van ‘Dichters Zonder Dak’ maakte. Het waren prachtige, intense portretfoto’s van ‘onze’ dakloze dichters: we waren meteen verkocht.

Sindsdien werkt de redactie van maandblad Straatjournaal regelmatig en met veel plezier met haar. Van een serie over de dagelijkse praktijk van Voedselbanken tot een reportage over de bezoekers van de Automarkt in Beverwijk tot portretten van Noord-Hollandse molenaars. Ze pakt alles aan, ze is flexibel, gedreven, enthousiast en zeer sociaal. Heidi’s sterkste punt – vinden wij – is haar portretfotografie. Mooie, intense en ongekunstelde portretten. Ze kloppen altijd: je kunt duidelijk zien dat de geportretteerden op hun gemak zijn bij haar.”

Jessica Hoogenboom Hoofdredacteur Straatjournaal

 

Heidi is een vakvrouw, een profesionele fotografe met mensenkennis. Voor mij heeft zij 160 portretten geschoten en twee grote evenementen vastgelegd. Ze kan in een korte tijd bergen werk verzetten en doet dit altijd met een lach en oprechte interesse voor de personen die op de foto moeten worden gezet.

De samenwerking was prettig en relaxed. Heidi komt binnen en gaat haar gang. Door haar daadkracht en enthousiasme haalt ze het onderste uit de kan en weet ze in een korte tijd de juiste sfeer en karaktereigenschappen vast te leggen. Daar heb ik enorme bewondering voor.

Gaby Dam Splend.nl

 

Daar sta je dan. In mijn favoriete pooierpak met witte schoenen van marktplaats. Midden op de Grote Markt

met een enthousiaste fotografe Heidi Borgart. Alle mensen op de de terrasjes volgen elke beweging. Aan een paar geef ik een korte verklaring af.`Dit is mijn huwelijksreportage. De bruid wordt er later in gefotoshopped.` De mensen knikken begrijpend. Maar het levert wel prachtige foto´s op. Alleen jammer dat ik bij het ouder worden zoveel op mijn moeder ga lijken. Wel een lief mens trouwens.

Bert Voskuil

 

Ik was Heidi al regelmatig tegengekomen bij verschillende evenementen.

Een vrolijk type en altijd met zeer veel interesse voor de mens achter haar projecten. Ik heb haar toen gevraagd of ze mij kon fotograferen, tijdens mijn werk als DJ op de plek waar je je het lekkerste voelt. Ze rolde binnen in de Radiostudio waar ik mijn programma presenteerde. Met veel hilariteit en de nodige versnaperingen tussendoor was het programma zo voorbij, en ik had niet eens door dat Heidi met haar camera bezig was geweest. Als een “Fly On The Wall” danste ze door de studio, de muziek die uit de Monitorspeakers zullen ook wel mee geholpen hebben…

En ze heeft dat nog wel een paar keer gedaan, gewoon binnenvallen onder een programma, en ze hoort dan ook echt bij de “Radio Crew”, mede door haar humor en gezelligheid….

Heidi B is mijn “Hoffotografe” En ik heb nog wel wat “Revolutionaire” toekomstplannen met haar:-)

Ron van der Hoeven www.revolution.nl

 

Heidi stelt zich bescheiden op, en dat zorgt dat je je op je gemak voelt . Voor de meesten is het immers geen

dagelijks werk om gefotografeerd te worden, en je wilt er natuurlijk zakelijk gezien op zijn voordeligst opstaan! Al pratend schiet Heidi een aantal foto’s en daar mag je zelf de beste uitkiezen. Deze bewerkt ze dan ook nog eens heel mooi (op minpuntjes van niet nader te noemen aard). Helemaal top!

Lucie Nijsen, Tuinontwerper. www.lucienijsen.nl